Sundsvalls resa på tapeten idag!



Hejsan !

Jag sitter nu här, nästan nyvaken och nystylad inför dagens bravader. Shit var kul det ska bli! Jag har längtat dom senaste tre veckorna på att få fara ner till Sundsvall. Jag ska förmodligen få lite mer extra pengar av mamma, och om det nu blir så att jag får det så kommer jag att köpa ett par svarta, jopp ni hörde rätt. Trots min svåra beslutsångest så har jag nu bestämt mig för att köpa dom svarta tygskorna. Om jag får extra pengar det vill säga. Jag såg ärven en urläcker tunika/tröja på ginas sida, Det var en vit tunika med texten "i love trees", jag tycker att den är skitfrän, kanske lite halvtöntig men ändå cool. Så om det ser lika snygg ut på galgen som den gjorde på internet så lär den få följa med mig hem idag! :) Outfit bilder kommer senare men jag kan börja att beskriva ändå;




image12



Blekta jeans - Cubus.
Svart t-shirt - JC.
Klocka - nått gammal som vi hade hemma.
Skärp - ?

Skinnjacka - Vila.
Skor - Wedins.
Väska - SK.


Hoppas att ni har en bra dag idag! Jag laddar somsagt upp en massa bilder från idag senare när vi har kommit hem. Ha det braa! 



PUSS / Caroline.

  

shopping lista

                                                                          
                                                 Jag tror ni redan vet att vi ska til sundsvall i morgon och här 
                                                                             min shopping lista:)
                                                                       1.    ginatricot
                                                                       2.    bikbok
                                                                       3.    ur & penn
                                                                       4.    glitter        
                                                    jag tog inte med alla ställen men några . 
                                 

                                                                                                                                                                            KRAM/ J.                                                                                                                               

Topshop / kate moss.





Hejsan!


gaah ;d me are going crazy! Kate moss nya kollektion är über snygg ju, shit . Om ni inte redan har spanat in den så kolla här ! Lite smakprover nedanför iallafall ;





Puss / Caroline.


Sundsvalls resa :)

Hellu!


Jag och syrran far till sundsvall imorrn. Vi ska äntligen få gå på Gina, usch vad jag har längtat! så otroligt mycket. Självklart så kommer det bilder därifrån, och på alla fynden som vi hoppas på att köpa. Jag tror att jag ska köpa en liknande scarf som jag skrev om i ett tidigare inlägg, fast på BikBok. Dom har nästan en likadan där. Fast jag tror att den är lite större , men det är mycket bättre eftersom jag älskar stora halsdukar och scarfs. Jag tänker även kika efter att par snygga tygskor. Men vilken färg vet jag inte än. Jag har iallafall fyra alternativ: svarta, gråa, vita eller bruna. Men det lutar förmodligen åt att det blir ett par svarta. Lite tråkiga? Mjoo kanske det. Men dom passar till allt och dom är stilrena. Vilket jag gillar enormt. Jag tänkte även kika efter några nya fräscha linnen / tunikor / klänningar till att fylla upp garderoben med. Kanske ett par jeans med, men med tanke på att jag nyligen har köpt två par så tror jag inte att jag kommer idas att köpa några. Man kan ju alltid få drömma lite ;)
Syrran har spanat på lite smink (och det är ju tur för min del med tanke på att hon har användt upp nästan allt mitt!) annars så har jag ingen som helst aning om vad hon har tänkt att köpa. Vi ser väl, för hon lär ju skriva ett inlägg om det senare. Det blir somsagt en massa bilder, och kanske en och annan film. Jag tror att vi kommer ha det skitkul. Hoppas att ni kommer att ha en lika bra fredag :)!



pUsspUss / Caroline.
image6
Där är iallafall scarfen som jag är överkär i!


Flo rida ft T-pain - low



Hiss eller Diss ? JÄTTEHISS FÖR MIG!

kram / Josefine.

carolines önskelista,


Hejsan!

Här kommer den absolut första önskelistan på wawe.se . Vad tycker ni ? Kommentera,



Jeans - 299 kr.
Tunika - 149 kr.
Scarf  - 69 kr.
Mockasin - 299 kr.
Glasögon pilot - 99 kr.
Träarmband - 69.50 kr.
Silver armband - 79 kr.



image3






Detta skulle vara min absoluta drömoutfit nu i vår. Jag är helt såld på skorna. och tillsammans med resten av kläderna så känns dessa plagg unika. Dom känns ultimata, helt underbara tycker jag! Men det där lilla extra måste nog vara scarfen. Jag är övernaturligt kär i den. Konstigt men sant. Dendär scarfen som man kan köpa överallt. Och då menar jag verkligen överallt med. Jag överdriver inte, inte ett endaste dugg. Jag tycker att den passar till stortsett allting. Om du har som på denna bild, ganska basic färger så blir scarfen som den lilla pricken över i:et. Även skorna är helt underbara tycker jag, det snackas ganska mycket om dom där "kate moss" skorna. Jag äger inte ett par än, men det kommer jag nog att göra innom en snar framtid. Outfiten är helt enkelt underbar. Jag är supersåld på den. Och alla kläderna kommer ifrån ellos.se .




Puss / Caroline.


Sophie ellis bextor,








Mjo, lite förändringar har väl skett när det gäller henne med. En HISS eller en DISS?
Jag kan iallafall  inte riktigt bestämma mig, Jag är ju lite mer småförälskad i hårdrock. Och dom ultimata banden heter ju självklart ACDC och Metallica! (<3)

 Kommentera, vad tycker du ?

Puss / C.

En kort beskrivning,




image2

En kort beskrivning,




image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0